Træfældning i Ringe, Nyborg, Gislev og omegn

Vanskelige eller almindelig træfælding - vi kan hjælpe i alle tilfælde.

Sådan arbejder vi med træfældning

Med hensyn til fældning af træer er der mange muligheder, som kan benyttes. Træet kan fældes fra jorden, træet skæres ned i mindre stykker etc.

Når man som kunde har kontaktet os omkring en opgave, er det ofte ikke træfældning man er så bekymret omkring, det er mere ”Hvordan ser resten af området eller haven ud når arbejdet er udført? ”. Ved hver besigtigelse tager vi en snak omkring, arbejdets omfang. Dette kan indbefatte: Fældningens omfang, arbejdet omfang og i meget høj grad hvilken hensyntagen der vil være til huse, naboer, skel, åer etc.

 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på træfældning

Vi kan ikke give noget bud på opgaven før vi har besigtiget opgaven. Hvis en almindelig fældning ikke kan lade sig gøre, kan træet enten skæres ned ved hjælp af klatring, lift eller kran. Ring til os på telefon 22 50 70 38 for mere info.

H.M. Hansen Træfældning er behjælpelige med alt inden for:

"Vi fik fældet tre træer af Henrik. To 45 år gamle birketræer, og en serbergran. Alle tre træer skulle klatres ned på grund af størrelsen og havens øvrige bevoksning. 

Henrik møder på aftalt dato og tid, går stille og roligt i gang med arbejdet, kræver ingen hjælp, og fælder alle træerne, som var rigtig store, uden at bøje en gren på de omkringstående buske. Det var en oplevelse at se ham arbejde.

Alt blev skåret op efter aftale, eller fjernet, og der blev ryddet fuldstændig op.

Det er en håndværker der kan sit kram, med et udstyr der fungerer, og som har det hele med, så der ikke spildes tid på at hente ting der er glemt.

Jeg kan give Henrik min absolut bedste anbefaling!"

- Flemming Philipsen