Træfældning i Ringe, Nyborg, Gislev og omegn

Vanskelige eller almindelig træfælding - vi kan hjælpe i alle tilfælde.

Sådan arbejder vi med træfældning

Med hensyn til fældning af træer er der mange muligheder, som kan benyttes. Træet kan fældes fra jorden, træet skæres ned i mindre stykker etc.

Når man som kunde har kontaktet os omkring en opgave, er det ofte ikke træfældning man er så bekymret omkring, det er mere ”Hvordan ser resten af området eller haven ud når arbejdet er udført? ”. Ved hver besigtigelse tager vi en snak omkring, arbejdets omfang. Dette kan indbefatte: Fældningens omfang, arbejdet omfang og i meget høj grad hvilken hensyntagen der vil være til huse, naboer, skel, åer etc.

 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på træfældning

Vi kan ikke give noget bud på opgaven før vi har besigtiget opgaven. Hvis en almindelig fældning ikke kan lade sig gøre, kan træet enten skæres ned ved hjælp af klatring, lift eller kran. Ring til os på telefon 22 50 70 38 for mere info.

H.M. Hansen Træfældning er behjælpelige med alt inden for:

"H. M. Hansen har leveret en yderst professionel og kompetent assistance med både træfældning, beskæring og opstamning af vores havens store træer.
Før opgaven blev udført oplevede vi Henrik levere en god og faglig stærk vejledning i måden opgaven kunne løses på, samtidig med at vores ønsker og behov blev imødekommet med stor seriøsitet. 
Vi er yderst tilfredse med resultatet og opgaven blev ydermere billigere end det tilbud vi i første omgang havde modtaget. Vi kan kun medgive vores bedste anbefaling og vil med sikkerhed bruge H. M. Hansen næste gang vi skal have lignende opgaver udført."

- Mette Mortensen, All-Out