Beskæring af træer i Odense, Gislev, Ringe og omegn

Hvorfor få beskåret sit træ?

Træet er måske blevet for stort, træets grene slår ned i taget, træet er skævt, træet er måske for tæt. Der er forskellige muligheder for løsning på disse problemstillinger, som for eksempel kunne være; reducering af træet krone, hævning af træet krone eller udtynding af kronen.

En anden mulighed som kræver fast vedligeholdelse af kronen, kunne være krone beskæring. Kronen skæres i en bestemt størrelse / form og skæres det samme sted hver år.

Valg af beskæring, bestemmes efter træet størrelse og art. Nogle træer tåler kraftig beskæring modsat andre. Der er nogle hovedregler for beskæring, men ingen regel uden undtagelse. Vi vil under en besigtigelsen kunne vejlede i, hvilke muligheder der er for beskæring.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på beskæring i dag

Ring til os på telefon 22 50 70 38 for mere info.

H.M. Hansen Træfældning er behjælpelige med alt inden for:

"Vi har haft besøg af Henrik, for at få beskåret vores flotte blodbøg. Den har aldrig været beskåret før, den står helt perfekt i vores baghave, og vi er meget glade for den. Den trængte til en kærlig hånd, men det skulle gøres helt rigtigt. Henrik er en behagelig fyr, og går til opgaven meget seriøst. Han lyttede godt efter hvad vi ønskede, og vores blodbøg står nu knivskarp, en trediedel mindre, men meget harmonisk, og lige som vi håbede på. Tak for god behandling."

- Iben og Rune Linde, Boltingevej i Ringe