Beskæring af træer i Odense, Gislev, Ringe og omegn

Hvorfor få beskåret sit træ?

Træet er måske blevet for stort, træets grene slår ned i taget, træet er skævt, træet er måske for tæt. Der er forskellige muligheder for løsning på disse problemstillinger, som for eksempel kunne være; reducering af træet krone, hævning af træet krone eller udtynding af kronen.

En anden mulighed som kræver fast vedligeholdelse af kronen, kunne være krone beskæring. Kronen skæres i en bestemt størrelse / form og skæres det samme sted hver år.

Valg af beskæring, bestemmes efter træet størrelse og art. Nogle træer tåler kraftig beskæring modsat andre. Der er nogle hovedregler for beskæring, men ingen regel uden undtagelse. Vi vil under en besigtigelsen kunne vejlede i, hvilke muligheder der er for beskæring.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på beskæring i dag

Ring til os på telefon 22 50 70 38 for mere info.

H.M. Hansen Træfældning er behjælpelige med alt inden for:

"Vi indhentede 4 tilbud på beskæring af 24 Platantræer i vores Grundejerforeningen.
Henrik var MARKANT billigere end de 3 andre. Samtidig havde vi hørt meget godt, og hans tilgang til jobbet var meget faglig kvalificeret.
Jobbet blev udført hurtigt og yderst tilfredsstillende. Samtidig blev der ryddet op med løvsuger.
Kig evnt forbi Platan Allé i Ringe, træerne blev beskåret September 20. Det er første beskæring de har fået i deres levetid, nogle er beskåret med 3-4 meter i højden.. Se varmeste anbefalinger herfra, Henrik er vores faste mand nu."

- Formand for grundejerforeningen Kim Thiilborg Petersen